SPQR, Një Histori e Romës së LashtëTitulli SPQR, Nj Histori e Rom s s Lasht Origjinali SPQR, A History of Ancient RomeGjinia HistoriAutori Mary BeardShqip roi Gjergj ErebaraSht pia botuese Sht pia e LibritViti 2018Fq 643Formati Kopertin e holl Pesha 0.6 kg.ISBN 978 9928 4456 1 2Mbi LibrinMary Beard na ka dh n me k t lib r nj shembull frym zues p r m nyr n se si duhet ta shohim, analizojm dhe shkruajm historin , jo vet m at t Rom s s Lasht , por historin n t r si Ajo monton mitet dhe narrativat e ngulitura n mendjet tona q nga koha e Mesjet s p r t na dh n nj histori ashtu si realisht mund t ket qen dhe jo ashtu si ne e imagjinojm Nga karriera e gjeneral ve dhe orator ve t m dhenj deri te jeta e t varf rve, historia e Popullit dhe Senatit t Rom s na shpaloset si ngjarje q , ndon se kan ndodhur dy mij vje ar m par , vijojn t na imponojn m nyr n se si ne mendojm p r shtetin, politik n, t drejtat qytetare dhe rendin kushtetues.https www.shtepiaelibrit.com store New Download [ SPQR, Një Histori e Romës së Lashtë ] Author [ Mary Beard ] – e17streets4all.co.ukSPQR, Një Histori e Romës së Lashtë

Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the SPQR, Një Histori e Romës së Lashtë book, this is one of the most wanted Mary Beard author readers around the world.

View Mary Beard ✓ SPQR, Një Histori e Romës së Lashtë  ✓ nerd Æ Kindle Ebook – e17streets4all.co.uk
  • Paperback
  • 643 pages
  • SPQR, Një Histori e Romës së Lashtë
  • Mary Beard
  • Albanian
  • 03 October 2018

1 thoughts on “SPQR, Një Histori e Romës së Lashtë

  1. says:

    Mary Beard na ka dh n me k t lib r nj shembull frym zues p r m nyr n se si duhet ta shohim, analizojm dhe shkruajm historin , jo vet m at t Rom s s Lasht , por historin n t r si Ajo monton mitet dhe narrativat e ngulitura n mendjet tona q nga koha e Mesjet s p r t na dh n nj histori ashtu si realisht mund t ket qen dhe jo ashtu si ne e imagjinojm Nga karriera e gjeneral ve dhe orator ve t m dhenj deri te jeta e t varf rve, historia e Popullit dhe Senatit t Rom s na shpal Mary Beard na ka dh n me k t lib r nj shembull frym zues p r m nyr n se si duhet ta shohim, analizojm dhe shkruajm historin , jo vet m at t Rom s s Lasht , por historin n t r si Ajo monton mitet dhe narrativat e ngulitura n mendjet tona q nga koha e Mesjet s p r t na dh n nj histori ashtu si realisht mund t ket qen dhe jo ashtu si ne e imagjinojm Nga karriera e gjeneral ve dhe orator ve t m dhenj deri te jeta e t varf rve, his...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *