Evelien[PDF / Epub] ☁ Evelien By Martin Bril – E17streets4all.co.uk Evelien is een roman over een vrouw van nu, opgetrokken uit ruim vijftig korte episodes Het is een moderne zedenschets met satirische trekken ontroerend en herkenbaar Evelien is een roman over een vrouw van nu, opgetrokken uit ruim vijftig korte episodes Het is een moderne zedenschets met satirische trekken ontroerend en herkenbaar.Evelien

Is a well known author, some of his books are a fascination for readers like in the Evelien book, this is one of the most wanted Martin Bril author readers around the world.

 · Evelien MOBI ò
 • 204 pages
 • Evelien
 • Martin Bril
 • Dutch
 • 21 November 2019
 • 9044600338

10 thoughts on “Evelien

 1. says:

  Ik zeg dit bijna nooit, maar ik vond de serie zoveel leuker dan het boek Als ik eerst het boek had gelezen weet ik niet of ik ooit de serie had gekeken Toch 3 sterren omdat het boek lekker weg las.

 2. says:

  Na wat stukjes te hebben gelezen over Evelien in zijn andere boeken, werd ik nieuwsgierig naar dit boek Het leest als een Bril boek Korte stukjes, met scherpe observaties en meestal een niet verwacht einde aan een stukje.Evelien zou je een vrouw in midlifecrisis kunnen noemen Ze heeft een man, kinderen, een mooi huis en een minnaar Toch is ze steeds niet tevreden en slaat de twijfel toe Is dit alles zou Doemaar zingen Uiteindelijk zegt ze de minnaar op maar de man komt er toch achter En Na wat stukjes te hebben gelezen over Evelien in zijn andere boeken, werd ik nieuwsgierig naar dit boek Het leest als een Bril boek Korte stukjes, met scherpe observaties en meestal een niet verwacht einde aan een stukje.Evelien zou je een vrouw in midlifecrisis kunnen noemen Ze heeft een man, kinderen, een mooi huis en een minnaar Toch is ze steeds niet tevreden en slaat de twijfel toe Is dit alles zou Doemaar zingen Uiteindelijk zegt ze de minnaar op maar de man komt er toch achter En die vervolgens zelf een minnares neemt Maar dat kan natuurlijk niet want Evelien meet met twee maten en knikkert hem eruit.Ik vind het knap dat Bril dit vanuit het perspectief van een vrouw heeft kunnen schrijven Of het klopt, weet ik niet want ik ben zelf ook geen vrouw Op mij komt het realistisch over en het ik het boekje met plezier gelezen Daarom vier sterren

 3. says:

  Wat een heerlijk boek Als naamgenoot van de hoofdpersoon en titel van het boek kon ik dit natuurlijk niet laten liggen Martin Bril heeft een hele prettige en vlotte stijl Het personage Evelien is fijn, niet perfect maar een echt complex en tegendraads mens die zichzelf lang niet altijd snapt Herkenbaar voor in ieder geval alle vrouwen Het einde kwam wel wat abrupt naar mijn smaak, maar dat kwam waarschijnlijk omdat ik het gewoon jammer vond dat de verhalen al waren afgelopen Ik ga zek Wat een heerlijk boek Als naamgenoot van de hoofdpersoon en titel van het boek kon ik dit natuurlijk niet laten liggen Martin Bril heeft een hele prettige en vlotte stijl Het personage Evelien is fijn, niet perfect maar een echt complex en tegendraads mens die zichzelf lang niet altijd snapt Herkenbaar voor in ieder geval alle vrouwen Het einde kwam wel wat abrupt naar mijn smaak, maar dat kwam waarschijnlijk omdat ik het gewoon jammer vond dat de verhalen al waren afgelopen Ik ga zeker de volgende delen in de Evelien serie ook lezen

 4. says:

  Geen heel bijzonder boek, leuk om gewoon even tussendoor te lezen over Evelien en haar man die allebei spanning buiten hun huwelijk om zoeken

 5. says:

  Niet zo goed als Bril observerende columns, maar zeker de moeite waard.

 6. says:

  Leuk boek, vlot geschreven, maar het verhaal boeit me niet erg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *